Hiking, Yoga & Mindfulness retreats 2017 Ibiza

data : January 16 – 22  //  Maart  7 – 13   //  Mei 8 – 14      * 2017*

Geen zin in 6 maanden winter in Nederland en behoefte aan licht en zon-vitaminen ? Geef jezelf een gezonde break en kom en ontdek puur Ibiza. Verhoog je vibratie tegenover de derde magnetische plek op aarde : Es Vedra. Ontspan je lichaam en focus je geest door de dagelijkse yoga, heerlijke wandelingen, mindfulness oefeningen en meditaties. Ontmoet geestverwanten en maak nieuwe vrienden. Gids Lucien laat de mooiste plekjes zien. Plekken waar je normaal nooit zou komen op Ibiza. Gun jezelf deze krachtige week vol zon, beweging, verstilling en schoonheid

Januari 16 – 22 
Januari is de tijd van bloeiende sinaasappelbloesem en heerlijk ruikende velden vol met wilde bloemen. Ontwaak door de pure frisse winter energie op Ibiza, de winter die eigenlijk aanvoelt als lente in Nederland. De nachten kunnen nog fris zijn maar er is verwarming op de kamers ! De dagen zijn gevuld met een heerlijk warme zon en vaak lopen we in T-shirt ! De stilte, puurheid en het mooie licht op Ibiza in de winter is ronduit voedend en herstellend.

Maart 7 – 13
Begin maart is de tijd van de bloeiende amandelbloesems in velden vol met gele bloemen. Een geweldige tijd om in Ibiza te zijn, mensen komen speciaal hiervoor naar het eiland. De Ibicenco bevolking trekt met volle maan de velden met amandelbloesem in om de zilveren gloed in het maanlicht te bewonderen: een magisch schouwspel dat wij in de retreat zullen meemaken op 12 maart !
Je verblijft in het verbouwde klooster van Es Cubells en de yoga is tegenover de derde magnerische plek op aarde : Es Vedra. Ontdek geheime strandjes tijdens de wandelingen. Geef jezelf een week vol met zon, beweging in innerlijke stilte en vrede en schoonheid. PLaats je dagelijke intenties en wordt je meer bewust van je aandacht en focus door stilte wandelingen met mindfulness oefeningen.

Mei 8-14
Mei kondigt de zomer aan op Ibiza ! Er zijn nog steeds bloemen en het zeewater wordt al warmer. Aangename temperaturen verwarmen je lichaam, het eiland ontwaakt uit de stille winter. Er zijn echter nog genoeg pure stille plekjes die we zullen ontdekken ! Geheime strandjes waar je kunt zwemmen na een heerlijke picnic. Schudt winter moeheid of despressie van je af tijdens de dagelijkse yoga sessies op het dak van de Villa, met direct uitzicht op Es Vedra. Voel de pulserende voedende energie van deze derde magnetische plek op aarde ! De mindfulness oefeningen brengen je nog meer in het hier en nu om volledig te kunnen genieten en thuis te komen in schoonheid en stilte.

Reviews van eerdere deelnemers :
De retreat was geweldig ! The combi Yoga & Hiking, de organisatie. Ik voelde me echt welkom en thuis. We bezochten echt mooie stukken van Ibiza, ik heb er gewoon geen woorden voor, het is een gevoel.. en het was Geweldig !
Sylvia Bartelds

Heel bijzonder, inspirerend, je komt op plekken die je zelf nooit zou vinden, ook niet uit boekjes. Yoga op het Dak van de Villa is prachtig. Als je dat kunt opslaan op je eigen harde schijf in je hoofd, is dat iets om nooit meer te vergeten
Meta Bos

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *